- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Jah... így már értem!
Csak átfutottam a kis könyvet, majd konstatáltam, hogy azalapján nem fog menni a felhelyezés...De így már értem, hogy zárt állapotban kell egyszerre átlóban lenyomni, és már be is kattan!
Én meg nem hittem el, hogy azon a vízszintes záró pöckön képes átugratni, és ezért kinyitva tettem rá, majd lenyomtam és gyorsan lezártam!
De sikerült!Köszi, legközelebb már menni fog!
-
masterful87
senior tag
Mondjuk az, hogy nem vagyok biztos benne, hogy az alaplapnak jót tesz az az elég komoly erőhatás...
Arról nem is beszélve amennyire meghajlik egy ilyen rögzítésű hűtő felszerelése után!De ezek szerint csak nyomni kell, aztán bízni benne, hogy nem lesz baja az alaplapnak!
Én úgy csináltam, hogy először rögzítettem az egyiket, aztán a másikat átellenben még csak-csak. Utána a másik átlóban a másikat még nehezebben, de aztán az utolsó az kész volt... azzal szenvedtem a legtöbbet!
Hogy egyszerre átlóban betekerni, ez számomra elképzeélhetetlen.
Egyiket is alig bírom kézzel behajtani nemhogy egyszerre kettőt pontosan lenyomni, aztán elfordítani...De ezek szerint én hibáztam a felszerelésnél... még jó, hogy nem szándékozom az elkövetkező 2-3 évben hozzányúlni!
-
masterful87
senior tag
Valaki megosztaná velem az LGA775-ös foglalathoz való szuper felfogató felhelyezésének egyszerű módját???
Mert két gépet kellett összeraknom, kábé egy óra volt a gép összerakása meg az XP telepítése, és ezen felül egy óra a CPU-hűtő felhelyezése!
Vagy 100* fordult meg a fejembe, hogy ez egyszerűen fizikailag lehetetlen... de aztán mégis sikerült valahogy, fájós ujjbegyek, és kicsit kifli alaplap árán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Mobil flották
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új Samsung 15 GalaxyBook 3 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest