Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
DS3-ason pedig úgy tudom nem szabályozható, viszont ha a sys_fan-ra dugod, akkor csak 1400-at fog pörögni.
-
Esmein
nagyúr
Kicsit átvariáltam a rögzítést, most csavarozva van, sokkal megnyugtatóbb mint a négy pöcök ami szeret kiugrani

-
Esmein
nagyúr
válasz
Oibacsi
üzenetére
Nem, nincs ilyen lehetőség se az F12 stabilban, se az F13i bétásban. Van enabled, meg Disabled, elvileg hőmérséklet alapján menne, easytune nevű vacakban be is állítottam(ha biosban disabled az opció, akkor ki van szürkítve), de le se szarja. Speedfan alól sem vezérelhető.
-
Esmein
nagyúr
Nem is az volt a fő probléma, hogy a lapot töri ketté, hanem hogy mikor már azt hiszed, hogy sikerült feltenni, hozzáérsz és az egyik sarkán kiugrik a rögzítés. Mi ketten egy óra alatt játszottuk fel, mire meglett a technika. Most már egyedül is megy, de még így három nap után is fájnak az ujjaim. A gyári hűtőt sokkal könnyebb feltenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)