Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
LorD_ARmES
tag
Nah megvan a TX3. Hullámvasutas hőcsőhöz ne vegyetek ilyen benyomós gyári pöckös hűtőt, mert meghajlítja a lapot. Jött egy Giga X48 ds5 meg egy CM TX3, de ahogy felraktam, az északi híd hűtője elemelkedett 1,5 mm-re, szóval mindenki óvatosan. Vagy hajlítani kell a csövön kicsit, vagy vegyetek inkább csavaros felfogatós hűtőt, amin lehet állítani a feszítő erőt a csavarokkal.
Bocs az offért, csak nem szeretném, ha elfüstölne pár komolyabb lap a parasztvakítós hőcsövek miatt. -
LorD_ARmES
tag
Nem akarok okoskodni, meg tudom hogy egyértelmű, de felrakáskor a lábakra tett nyilakkal ellentétes irányba kell csavarni koppig és utána belenyomni. A nyilag a levétel irányát jelzik. Nekem is ki kellett vennem a lapot és a lyukaknál alátámasztanom 3 ujjal, hogy be tudjam nymoni a pöcköket. Szerintem is direkt csinálták meg így, a súly miatt. Mivel így az alaplap hajlásszöge is nagyon sokat fog rajta, noha tényleg nem olyan vészes. Állóházban van, remélem ez a ~350g nem fog önállósodni. Felrakáshoz szerintem mindenképp ki kell venni a lapot!!!
Szerintem...
TX2 számadatokhoz: E2160 9x266 40 fok terhelve, 35 üres, szoba 20-22 fok között. -
LorD_ARmES
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én is vettem egy TX2 t, Gigabyte p35c ds3r re akartam felrakni, de nagyon hajlik a lap alatta. Neked is felhajlítja a lapot? Ki kellett szednem és csak úgy tudtam benyomni a 4 lábat. 1-2 tized milivel rövidebb a lába mint a gyári intelnek, ez okkal van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- VoIP telefonálás
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest