- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anubis_9
addikt
válasz
D.Zsolty #294 üzenetére
Tessék!
30 perce mehet a gép, ment egy DVD írás, csak 4x-esen (mivel RW), így hát vehetjük, hogy nem volt terhelés alatt a gép. A ház oldala zárt, venti nincs benne. CPU venti 1200-at pörög.
[link]
Amúgy most, mint láthatod, alapon fut a CPU. Nincs rajta tuning.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
válasz
D.Zsolty #284 üzenetére
Szóval terhelés nélküli érték ez. A 47 szerintem sok (pláne ha mennek a házventijeid és maxon pörög a Hyper), a 43 ideális. Bár nem tudom, hogy fok van a szobádban. Mint lentebb írtam, amióta beköszöntött a nyár, plussz 3-4 fokkal melegebb nálam minden a gépben.
Nekem gyári paszta van rajta, nem bántottam.
UI: másold be a konfig sort az aláíráshoz is.
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
válasz
D.Zsolty #280 üzenetére
Nekem 6400-esem van. Ha nincs rajta tuning, akkor 1000-1100-as fordulaton, terhelés nélkül 41-néhány maghőfok körüli hőmérsékleten tartja a CPU-t. A házam zárt, nincs benne semmilyen házventi. Ha feltuningolom 3200 Mhz-re, akkor oda már kell olyan 1400-es fordulat, hogy maradjon ez a 41 fok körüli maghőmérséklet, szintén terhelés nélkül. 1100-as fordulaton HANGTALAN (szó szerint), de 1400-ason is csak egy ici-pici zaj van!
UI: kitölthetnéd a konfigodat!
[Szerkesztve] -
Anubis_9
addikt
válasz
D.Zsolty #275 üzenetére
Igen, én írtam. Azóta meg is valósítottam. Vettem 1000 Ft-ért egy Fan Mate 2-t, a Hyper TX 4 tűs csatiját átalakítottam, úgy higy a kék színű kivételével kipatintottam a vezetékeket és átdugtam egy 3 tűs csatlakozóházba. Így már tudta fogadni a Fan Mate 2.
Az alaplapom függőlegesen van. Abszolút nem terheli, mert ez a hűtő könyebb, mint pl. a Zalman 9700-es, vagy a Ninja. -
Ace Ventura
addikt
válasz
D.Zsolty #268 üzenetére
Szia.
Gratula.Biosba természetesen lehet állitani.Én azt hittem azt kérded adnak e mellé fanmate-t
Nekem 3-4 fokkal jobban hüt mint a freezer, de annyira halk hogy hihetetlen.szerintem az egyik legjobb procihütő most a piacon.Veri a ninja-t is, hiszen lényegesen olcsóbb, és nem teljesit sokkal rosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Deepcool GAMMAXX L240
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged