- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4159 üzenetére
Üresjáratban én se halom, de terhelve főleg a gyári ventilátorral volt hangja rendesen
És azért azt nem lehet elvárni hogy megvétel után egyből ventilátor cserével kezdje az emberFélreértés ne esék én szeretem a tx3-as hűtőmet , sz@r gagyi hütőtt váltott nálam amit a helyi boltos ajánlott, mikkor eldöntöttem hogy nekem ez kell még nem is hallot róla
Megváltás volt, már több mint három éve használomDe ha most kellene ajánlanom a tx3-ast csak olyan processzor mellé teném ami nem termel sok hőt, így a ventilátor alacsony fordulaton is elég lenne hogy mennyen, így halkan tenné a dolgát
Minden más esetben egy jó 12cm-es ventilátoral szerelt példány -
bul07
nagyúr
válasz
marinea2 #4151 üzenetére
Beállítás gomb alatt van egy olyan hogy
Automatikus ventilátor sebesség
Na ez elé tegyél kis pipát és automatikusan beállítja a megadott paraméterek szerintÉs hogyha azt akarod hogy rendszer indulásakor automatikusan induljon megfogod a Parancsikonját az asztalon és a Sart menü/Minden program/Indítópultba bele húzod , így egyből indul mikkor a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest