- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sutypapa
csendes tag
Hali!
Ha kell még a 775-ös készlet TX3-hoz, nekem van egy fölös (AMD-hez kellett a hűtő és ugye a dobozban mellékelve volt a másik is). Szal oda tudom adni, jövő hét szerdán megyek haza Kecsóra, ha addig ráér.
Ha aktuális, priviben kéne válasz és küldök elérhetőséget, a többit meg majd GSM hálón megdumáljuk!
Remélem tudtam segíteni! -
Csipisz
tag
Ezzel a nehéz felrakással szerintem nem vagy egyedül. Én is eléggé megszenvedtem vele, bár én leszedtem a ventit róla a műanyag légterelővel együtt így könnyebben hozzáfértem. Ettől függetlenül majdnem "karikába" hajlott az alaplap. Az AC Freezer 7 Pro-t sokkal könnyebb volt feltenni.
-
Kloden
senior tag
az egész műanyag izét kell leszedni, egyszerűen csak felfelé tolni a lamellákra vigyázva. Visszatevéskor figyelni kell szintén, én kicsit megreszeltem a kis műanyag pöckét hogy ne akadjon bele a lamellákba. Igazából nem sok értelmét látam annak a műanyag pöcöknek ugysem.
-
Mobildeck
tag
hát még nem sikerült bekapcsolni... amúgy egy c2d e6320as 1,8 as. nemtom milyen lesz a hőfok.. ja egy amolyan "off topic" kérdés:
a hdd led meg a power meg a mittomén mien kis kábeleknél honnan tudom h meik a negatív és meik a pozitív oldala? vagy mindegy hogy hogyan dugom rá az alaplara?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest