- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasza blanka
aktív tag
25%-os beállításnál sok venti már majdnem full fordulaton pörög. speedfannal nálam a tx3 ha jól emlékszem 1-10%-közé állítottam. 15%-nál már majdnem full fordulaton pörgött. sajna nem lináris a dolog.
az én biosomban nem %-t állítasz, hanem kezdő feszt. sajna 4V a legkisebb, így 1200rpm. elég halk, de speedfannal 1%-on 700 is megy.
nálam böngészésnél (pl most) 32C. CnQ miatt 800mhz és 0.75V, maxon óra prime után 44C.
phenom2 550 3 magosítva, 1.125V-ra alulfeszelve. -
LamaCube
addikt
Értem.
Hát nekem giga lapom van és azt írják csak annál jó, de én az Easy Tune 6 programmal szépen be tudtam állítani.7%-ra van állítva a venti kezdésnek 1100-at forog így és 28C°.
Egyébként a 2000 az nem a full fordulataNekem is alapból 1700-on ment és a biosból én sem tudtam beállítani az istennek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged