- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
Már van PCI-X-em. MSI K8N NEO3-F. Néztem teszteket mielőtt megvettem a lapot, és mindegyxik tesztben dícsérték, hogy milyen gyors, meg hogy szereti a tuningot. Én viszont semmit sem tudok tuningolni. Csak az fsb-t tudom feljebb nyomni, de semmi mást. Lockos a sempron? Akkor hogyan húzzam?
-
kumpl
aktív tag
Akkor így jártam. Thanks!
Ja nem ide tartozik, de hátha. Mi éri meg jobban? Venni egy 754-es mondjuk 3000+-os A64-et, vagy lappal együtt egy 939-es 3000+-osat? Vagy nem éri megy egyik sem, mert 2800+-os sempron nem sokkal lassabb? -
kumpl
aktív tag
A 754-es Sempron procik támogatják a C@Q-et, mert az enyém még mindig nem müxik.
-
kumpl
aktív tag
válasz
jodamester #48 üzenetére
Mit állítottál abban a progibebn, hogy működik? Én semmi o9lyat nem teláltam! Nálam nem megy sehogysem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kutya topik
- Formula-1
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest