Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
én hagynám a 2800+ -t és szét húznám amenyire csak lehet
s939 -t apszolut nem ajánlom, kivéve ha PCI-e re akarsz váltani, de arra akár van nf4x es s754 lap is
gyorsabb lenne a géped az s754 A64 3000+ al mert ugye abban több cache és az 2000MHz és ha még húzod is ...
de nem tudom megérie a többletpénzt -
Száni
tag
[link]
[link]
(köszi érte brd-nek)
vmi ilyesmit állíts be, nem tudom milyen procid van, annak megfelelő értékkel. A P-State ablakban jobb egér klikk és ott megadhatsz több értéket is a performance on demand beállításnál a takarékos üzemmódhoz. Ugyanígy a max. power fülön is és akkor lehet csapatni a gépet
Nálam spec. a 3000+-os A64-es proci (267MHz ext. clock) max-on 9-es szorzó (=2.4GHz); 1,425V, míg performance on demand beállításnál 2 értéket adtam meg: 4-es szorzó (1,06GHz) 1,100V-tal és 6,5-ös szorzó (1,73GHz) 1,275V-tal, így a gép a terhelés függvényében vált a két érték között.
Üdv G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Felfelé meg nem lehet szorzót állítani az A64-eknél sem!

de nem tudom megérie a többletpénzt