Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
Nekem nincsenek ilyen problémáim, úgyhogy szerintem egyedi eset. Én is olvastam hogy páran panaszkodnak fagyásra ilyesmire. Nekem a kijelző tökéletes, meg egyszer sem fagyott le. Csak a töltés lassú de nagyon jól együtt éltek vele :-) Attól féltem hogy ha 10 óráig tart a teljes töltése, aktív használat pedig kb 4-5 óra, akkor merülni fog használat közben akkor is ha töltőn van, méginkább autóban. De ez szerencsére nem így van. A töltés ugyanúgy ugyanolyan sebességgel történik használat közben is.
MX Player
Aki próbálgatott ezzel a progival, annak mik a tapasztalatai a hw+ dekóderről? Nekem a sw és a hw megy, hw+ pedig nem, csak színes csíkokat mutat a lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs