Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorio
aktív tag
"Amúgy meg ugyanúgy megy a házasságkötést, gyermekszülést tartalmazó vallásos propaganda, amit hasonlóan erőltetnek a másik oldalról. Az ezeket tartalmazó játékok/filmek ellen nem látom, hogy ekkora indulatokkal kikelne magából a "woke" közösség."
A házasságkötés és a gyermekszülés most már vallási propagandának számít?
Hínnye, nagyon elment mellettem a világ, úgy látszik bazi öreg vagyok már... -
törölt tag
"Egy ilyen sikertelen játékra meg jut sok olyan sikeres "woke" játék mint az Elden Ring, Cyberpunk 2077, God of War Ragnarok, Civilization 6, Baldur's Gate 3, és sorolhatnánk."
Szerintem annyira fogalomzavaros az egész jelenség, hogy nehéz bármilyen művet teljesen magabiztossággal ilyen szempontból egyáltalán besorolni. Már az sem egységes, ki mit ért ma "woke" alatt. Sokszor nem szól másról a dolog, mint egyszerű "hírverés", hogy a különböző botrányok miatt több játékoshoz jusson el, hogy egyáltalán létezik xy játék, nemsokára megjelenik, stb.
Sok játéknál egészen biztosan végigmentek egy checklisten, általában ezek a legkínosabbak, legerőltetettebbek, és szvsz ez irritálja a legtöbb embert.
Más játékoknál organikus. Ha már pl. Elden Ring, azt végigjátszottam, és ha arra gondolsz, amire én, ott szerintem klassz, hogy a sztori/plot twist erre van kihegyezve, meg hát istenek számára mi nem lehetséges?
Vicces adalék, hogy sokaknak szerintem le sem esik, mit látnak.
Ráadásul szerintem ezt kb. senki nem gondolja ezzel együtt sem "woke-nak". -
[Prolixus]
addikt
Szerintem ne keverjük az olyan játékot amiben van mondjuk pl. egy homokos románc opció, egy olyannal ami veri a mellét hogy náluk ez mennyire fontos szempont volt és ráadásul a műfaja olyan hogy amúgy a kutyát nem érdekli, hogy az adott hero éppen mennyire b*zi-e vagy sem, mert abszolút nem ennek kellene a lényegnek lenni a játékban.
Én az általad felsorolt játékokat nem nagyon mondanám woke-nak. Ennyi erőval akkor egy Mass Effect is woke...
Nyilván nincs éles határ hogy hol kezdődik a "woke", de azért na. Az meg szerintem eléggé a hagyományos társadalmi normákkal, sőt a realitással szembeni erős kikelés, amikor pl. a woke közösség elkezdi nehezményezni, hogy XY középkori történelmi filmben egyik karakter sem néger. Igen bakker mert nem nagyon voltak négerek, aki volt is az is csak rabszolgasorsban tengődött a csóró...
Szóval nem kell nekik a családalapítos propaganda ellen kikelni, még el vannak foglalva azzal hogy a valósággal küzdenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topik
- Mozilla Firefox
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vicces adalék, hogy sokaknak szerintem le sem esik, mit látnak.