- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
hohohohóó... #15 üzenetére
Én céges laptopot szoktam hurcolni magammal,
akksi idő irreleváns úgyis mindig rádugom a töltőre. De mivel laptop, így nem csak az irodába bejárva tudok rajta dolgozni ellentében azzal, hogyha egy PC lenne az irodában, hanem pl. hazaviszem és akár ott is.
Tehát miért fizetne valaki laptopért kérdésre a válasz: mert könnyű elvinni A-ból B-be. Mivel táskába kerül engem nem érdekel, hogy 1 kilós vagy 5 kilós a gép, illetve mint mondtam úgyis mindig töltőn van mikor használom, így az akksi ideje is valóban irreleváns, ahogy a másik kommentelő írta.Épp, hogy jobban örülnék ha valami jobban kikitelt, vastagabb (= jobb hűtésű) gépet adnának a vékony szarok helyett de hát ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest