Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Voltr egy ismersom ugy jott hozzam, hogy elkoszon... 6 oraig tarott a dolog, de csak megoldottuk, mongyuk utanan bevallota, hogy mar csak a velem valo beszelgetesben bizott, mostmar szerencsere jol van es remelm a mostani faszija mar vegre normalis...
Amugy ha vki megfordul azokban a temakban ahol en oleg erdekes dogokat tallahay... brrrr, neha kisse nagyon felelmetes...
De hogy valaszoljak is en egyenlore es remelm meeg sokig ijjen lesz hozaallasom eletparti vagyok!!!
udv
neduddki -
Wildmage
senior tag
Szvsz mostanában túl sok mindenki gondol erre mindenféle olyan dolog miatt, ami megoldható iletve az élet velejárója.(pl. iskola stb) Én max azokat tudom megérteni, akik valami tényleg halálos betegségben szenvednek, öregek és meg akarnak halni, illetve akik életkörülményei reménytelenné váltak minden próbálkozásuk ellenére is. Akit viszont jól megrúgdosnék -még akkor is ha sikerült neki az akció- pedig az, aki az utolsó csoportba tartozik, de kisebb-nagyobb gyereket hagy maga után.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 5060 + 11 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest