Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Kérdés: Valaki belefutott már olyan bug-ba, (remélem nem feature, mert akkor kapásból uninstall), hogy az autónak a versenyen minden előjel és magyarázat nélkül durván 2x-es lesz a fogyasztása...?!

Konkrétan a kínai futamot (50% versenytáv - 28kör) másfél körrel a vége előtt fel kellett, hogy adjam, mert full-ra tankolva (46kör), a teljes versenytáv alatt Lean üzemmódban és kb 150m-nél már teljesen felengedett gázpedállal begurulva a kanyarba, sem volt elég a nafta...
Első nekifutásra épphogy eljutottam féltávig, mielőtt kiestem... 
A játékot is többször újraindítottam meg a versenyt is, de semmi nem változott…
Ezen kívül a kormánnyal (G29) is állandóan gondja van, minden indításkor kalibrálnom kell, mert egyébként 12 fokot balra húz a programban... De csak ebben, másnál,- pl PC2,- nincs ilyen gond...
Utoljára, de nem utolsósorban, reméltem idénre már ez megváltozik, de sajnos nem, a csapattársunk ismételten nem száll be az autó fejlesztésébe...

És ha már fejlesztés, akkor azoknál a csapatoknál akik csak veszik az erőforrást, ki kellene hagyni az erőforrás fejlesztését, max a kreditet kellene küldeni, hogy a gyártó gyorsabban elkészüljön egy új verzióval...
Az viszont jó 5let, hogy, hogy a riporter csajszi kérdéseire jól válaszolva, nő az egyes területek morálja, ezáltal csökken fejlesztésekhez szükséges kreditmennyiség…

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- hcl: Amúgy mi a terv?
- TCL LCD és LED TV-k
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest