Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaca1978
aktív tag
" ezen a fórumon csak az előbbivel lehet foglalkozni" rendben ezt elfogadom, és meg is értem. Gondolkodtam, hogy megveszem az egyiket, és az miért ne a 17-es legyen, és végre online is játszható lenne. Viszont olykor az eredetiben több ha hiba mint a "virágos" ban. A 17-es amit olvastam és láttam videókat róla, szörnyű mennyi hiba van benne, persze ez nem jelenti azt, hogy az eredeti nem jobb, csak ha már fizetek érte akkor ne rögtön a javításokra kelljen várni, az van a virágoshoz is.
-
klaca1978
aktív tag
Sziasztok! Pár napja telepítettem. A 16-os tökéletesen fut. De ez akadozik rendesen. Fps stabil, nem gépigény probléma. SSD-ről megy, vga driver legújabbra frissítettem, patch-el vagy anélkül mindegy, akadozik. Próbáltam low és ultra grafikán, de akadozik mindenhogyan. Nem hosszú, inkább ilyen apró akadozás, de nagyon zavaró. Már nincs több ötletem, minden más game megy rendesen. Haver gépére feltelepítettem, ott tökéletes, evett a méreg.
Mit lehetne még kipróbálni? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- OLED TV topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mit lehetne még kipróbálni? Köszi!