Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, ez tiszta, csakhogy (ahogy írod is) már nem volt a büntetés kiszabásakor hátra több kiállásom, hozzá is adta a végső eredményhez az 5 mp-et, csakhogy azon felül kaptam még 5-öt a stop&go le nem töltése miatt. Ez az amit nem értek...

-
Mr.Mercury
aktív tag
Üdv ismét! Ma belefutottam valamibe, amit lehet én gondolok rosszul, de hátha tudtok benne segíteni: az egyik futamon az utolsó boxkiállásnál volt egy sebességhatár átlépésem, amiért kaptam 5 mp büntetés. Ez ok is, de a verseny végén azt láttam, hogy kaptam egy újabb 5 mp-et azért, mert nem álltam ki az eredeti büntetést letölteni. Most én tudom rosszul, hogy ha nincs több kiállás egy versenyen, akkor a verseny végi időhöz adják hozzá az eredeti büntetést? Netán az utolsó boxkiállásomnál nekem kellett volna 5 mp-ig önszántamból várakoznom? Mindenesetre nem értem a dolgot, de ha tudtok valami magyarázatot rá, azt megköszönném.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Értem, köszi a választ!

Mellesleg azért gondolhattak volna arra, hogy mi van, ha valaki belekezd, de mondjuk többszöri próbálkozás után sem sikerül, aztán mondjuk idő hiányában ki kell lépnie belőle sikertelenül hagyva. Akkor bukta önhibáján kívül és nincs esélye saját akaratából "skip"-elni az eseményt. Annyiban persze tényleg mindegy, hogy akkor azoknak a pontoknak nincs jelentőségük a karrierben, de azért a lehetőséget meg kéne adni azoknak, akiknek mégis számít (bár engem sem izgat, csak kíváncsi voltam a részletekre). -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha karrier módban nem sikerül egy meghívásos eseményt teljesítenem, de utólag a főmenüből megcsinálom, az számít bármit is, vagy akkor azt a karrier pontok terén már elbuktam? Nincs mód újra megpróbálásra? Egyébként ezek a pontok számítanak valamit a karrierem szempontjából, vagy csak globális összehasonlításra jó a többi játékossal szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Androidos fejegységek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest