Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
Legutóbb elfelejtettem némítani a többieket, egy srácnak volt csak mikrofonja. Nem nagyon tudtam vezetni a röhögéstől, behallatszott minden kormánymozdulat (tépés, cibálás) és valami iszonyat káromkodás szerintem dél-amamerikai területről. kb 15 kör alatt kaptam 2 áthajtásost, mert a pitbe rosszul érkeztem és így is utolértem szerencsétlent.
Szóval van ennek előnye hátárnya. 
szerk: Chat van a játékban?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Ketten vagyunk egy barátommal, kormánnyal középszerű vezetési tudással. Egy a bajunk, hogy míg mi próbálunk vigyázni másokra, azok mindenkit leszarva állandóan kilöknek multi versenyeken és ez kezd rohadtul idegesíteni. Össze kéne páran jönni, megbeszélni időpontot és nyomni együtt nem? Volna erre igény? Vagy esetleg van valami magyar csoport ahova érdemes lenne belépni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Metal Gear Solid
- Xbox tulajok OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval van ennek előnye hátárnya.