Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
amit én tapasztaltam: (pc - bill)
- sokkal jobban megfogja a kerékvető az autót, alig lehet "leráncigálni" róla,
- medium TC mellett alig lehet kigyorsítani, max állásban éri el kb azt a szintet, amit a 2012-ben medium-on,
- sokkal többször akar kitörni a kocsi fara, és a kormányrásegítés is jobban érezhető mint az elődjében,
- gyors kör után nem lehet "visszaugrani" a boxba (legalábbis én nem találtam) viszont a repülőrajt-os kezdés meg megmaradt...Ultrán futattva fraps szerint megvan az 55-60 fps, de valahogy mégsincs meg az a sebességérzet, főként classic módban, mint az F1 2012-ben, viszont az tény, hogy szebb lett...
-
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Xboxon, belenyúlkál a kormányzásba! Pc-n nincs ilyen?

Összes assist off, kormánnyal játszom. Suzukába az egyes szektorban egyből kijött, hogy bele-bele javítgat a gép. Olyan, mint mikor az Rfactorban be van kapcsolva a kormány rásegítés.

Új hozzászólás Aktív témák

- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest