Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Igen, kb. 2 hónapja voltam olyan hülye, hogy a régi jó gépem helyett, amin legalább ment az F1, és társai, vettem egy jobb alaplapot, processzort, csak a vga-ra nem maradt pénz...

Azóta meg vettem 1 TB-os vinyót, laptopot, memóriakártyát, sílécet, tápot, csak a rohadt vga-ra nincs pénz...

Na mind1, mostmár a következő tuti a vga lesz, aztán már csak a játékot kell megvenni, és mehetek játszani veletek.

-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Eső az bugos, azt el kell felejteni. Az esős részeken kívül szerintem b@szott jó lett a játék.
-
giigz
veterán
Egész jó az AI, legend szinten a Williams-szel a 18. helyről lettem 1. Malajziában

-
giigz
veterán
Pár napig nálam van egy értelmesebb vga, most tudok F1-ezni egy kicsit.

-
giigz
veterán
Tehát szokott lenni manapság gurulás.

-
giigz
veterán
Szoktatok manapság esténként gurulni?
-
giigz
veterán
válasz
mikrosuttii
üzenetére
Traction control-t vedd le medium-ra, hidd el, hogy élvezetesebb lesz a játék.

-
giigz
veterán
válasz
bence29
üzenetére
Példának okáért. A videó leírásában van a setup.
-
giigz
veterán
Szokott lenni manapság esténként gurulás?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szingapúrra is nézz már rá PLS.

-
giigz
veterán
Hogy én hogy utálom a koreai pályát.

-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Köszi, de most a 28.474-et javítottam 28.340-re

-
giigz
veterán
3 tizedet javítottam a kínai pályán TT-ben, így most: 1:33.431.

9 perce léptem be a játékba, hátha van még benne...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
giigz
veterán
Összeáll az asztali gepem szepen lassan, szoval nemsoka megveszem a jatekot, es tudok vegre gurulni veletek, na meg a ligaban indulni...

-
giigz
veterán
Kína TT: 1:33.723
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Jajj... Az nagyon hamar van...
Olyat nem lehet, hogy később csatlakoznék 1-2 futammal?Szerk.: Mondjuk ez nem túl jó ötlet, inkább megsürgetem magam.
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Mikor lesz a rajt?
Mert akkor addigra elintézem a gépet.
-
giigz
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Azt nem tudom, hogy régiófüggetlen-e, de nekem sith7 ezt ajánlotta, ő is innen vette, és tud vele multizni. F1 2012 CD Key - STEAM
-
giigz
veterán
Még egy kérdés

Szokott lenni ledobálás?
-
giigz
veterán
Na az asztali gépbe ideiglenes megoldásként vettem egy HD4850-et, azzal elleszek majd legalább.

A következő lépés a játék, remélem meglesz minél hamarabb, és akkor én is tudok gurulni.

-
giigz
veterán
Hányan voltatok?
-
giigz
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
A játék autosave-je romlott el. Patch megoldja. Vagy már volt?
-
giigz
veterán
Ilyen minőségben szinte alig lehet látni, de a kormányon számolja visszafele a KERS töltöttségét, abból lehet látni mikor nyomtam.
A DRS meg mindig ment, amikor lehetett... 
Azért csak replay, mert menet közben nem tudok videót csinálni a kevés fps miatt...
A lényeg, a maláj pályát most TT szempontjából befejeztem, megveszem majd a játékot, aztán lehet a bajnokságot nyomni.

-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Na, szóval mentem egy 1:33-as időt billentyűzettel.
Még mindig van a körben 1-2 vagy akár több tized is, de én innentől kezdve nem foglalkozok vele, örülök ennek is, ez volt a célom. 
Szóval az idő: (Mint látszik is, a második szektorban kapásból 3 tizedet buktam az előző körhöz képest, az elsőben pedig szintén ennyi van, tehát ha nagyon ráfeküdnék, akkor ebből 1:33 közepe-eleje is lehetne.

Mivel meg is ígértem, és most kivételesen a teljes kört vissza tudtam játszani, így van videó is:
-
giigz
veterán
Végre!!!! Megcsináltam!!!

-
giigz
veterán
Akik kicserélték a kocsi textúrákat, tudnának képet mutatni az eredményről?
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2
üzenetére
Ha lehetne a ligaban jatszani, akkor tuti nem vennem meg... De a ligaban meg akarnek indulni...
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
En is kitartok, de hat csak meg kellene venni, hogy tudjunk multizni...
-
giigz
veterán
Egyebkent azt lehet tudni miert mindenki Malajziaban TT-zik?

-
giigz
veterán
Na javítottam egy kicsit Malajzia TT-ben...
Az idő: 1:34.109
Közel van már az 1:33!
Egyébként a körben még tizedek vannak, de egyszerűen nem tudom kihozni...Fel akartam rakni azt a Dxtory-t, de azt írja, .net keretrendszer 4 kell, amikor azt akarom felrakni, akkor meg hibát ír ki, hogy valami hiányzik a telepítéshez...
Utána a kör után fel akartam venni fényképezővel, de akkor meg csak a kör negyede volt ott kb...
Na mind1, majd megoldom ezt, aztán majd az 1:33-at már látni fogjátok.

-
giigz
veterán
Akkor megyek szépen sorban, hogy a saját körömhöz képest miket találtam:
- A célegyenes vonaláig mehet a KERS, de utána én nem szoktam nyomni, maradjon a kör további részére több.
- Az első kanyar majdnem rendben van, de amikor kigyorsítasz, pöcögtetni kell a billentyűt, hogy ne csússzon meg a hátulja. (Ezt megtanulni egy kis idő, de nem túl sok.)
- A következő kanyart jól veszed, a sikánnal sincs túl sok probléma, de utána a kanyarkombináció elég lassú, sokkal nagyobb sebességgel is be lehet menni oda.
- A következő kanyarokban megint hibák vannak, mennek a tizedek szépen...
- A DRS-t az egész kör alatt egyszer sem használtad, ez megint tizedekbe kerül...Egyébként összességében semmi baj nincs a vezetéseddel, csak gyakorolni kell még, sokat. Ha tetszik a játék, szereted az F1-et, akkor megéri a gyakorlás, mert könnyen ráérez az ember, és akkor utána billentyűvel is élvezhető valamennyire.
Holnap feltöltöm majd én is a körömet, hogy lásd miről beszélek.
-
giigz
veterán
Semmi beállítást nem módosítottam, csak haverom gépén mentem pár kört, hogy legyen mit megpróbálnia megdönteni.

Majd ha egy kicsit állítanék az autón, akkor tuti beférne 40-be, de igazából Szingapúrt hanyagolni fogom, mert a 2011-et is amiatt töröltem, hogy nem tudtam Szingapúrban egy rendes kört összerakni...
Most a maláj pálya tetszik nagyon, de majd még a többi pályát is megnézem, csak a suli miatt nem nagyon van idő játszani sajnos...
-
giigz
veterán
A patch ota egyebkent nalam sokkal kevesebb fps van... Szerintem mar a 30-as atlag sincs meg...
Nem ertem, ezt hogy sikerült összehozniuk , egy patch növelni szokta az fps-t, nem csökkenteni...

-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Es ha mar kileptem, akkor nem tudom lementeni?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ha nagyon ráfeküdnék, lehet menne a 1:33 vége, de ahhoz tényleg sok kellen, így ezt egy 15 perc után megfutottam, aztán 40-50 perc szenvedés, de maradt benne az a pár tized...
Hogyan tudom felrakni YT-ra? Fraps, vagy ki lehet valahogy szedni a játékból?
Új hozzászólás Aktív témák

- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HP Omen gamer szék Citadel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha meg valami olcsóbb megoldás kell, akkor 4890-et tervezek...

Ha jól rémlik az F1 2002-ben néha így nyomtam, nem tudom hogy tudtam vele játszani.