Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic
üzenetére
szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal
Ezzel gondolom azt írja, hogy ha alacsonyabb fordulatnál vált felfelé, akkor benzint takarít meg.Tényleg nem értem, amiket írsz, hiszen épp a tegnapi futamról tett beszámolómban írtam le, hogy ha korán váltok, marad benya a végére, sőt még feljebb is tudom állítani 1 kör erejéig biztosan.
DE, és itt jön a de: autósporttól beszélünk, illetve annak egy digitális valóságba átültetett verziójáról. A való életben minden esetben, ha versenyről van szó, felkapaszkodásról, előzésről, akkor a pilóták dúsítják a keveréket.
Én folyamatosan arról beszélek az utóbbi 2 napban, hogy standard módban az én lábam alatt nem elég a benzin mennyisége egy versenyre. Kérdem én: ha verseny van, utol kell érni valakit, meg kell előzni, akkor miért kelljen egy szarul megírt program miatt lassabban közlekednem? Egész más úgy végigfutni egy versenyt, hogy valakiket állandóan üldözöl, körről körre javítanod kell az idődön, és egész más, hogy a 6-8 helyen autózik valaki, se előtte se utána senki, tehát nincs versenyben senkivel. Ezzel gondolom egyet értesz.Én sem várom el és hülyeség is lenne RICH-en végignyomni egy versenyt, de azt gondolom az a minimum, amit elvárhatok, hogy közepes beállításnál egy versenyt bírjon ki úgy az autó, hogy nem fogy ki az utolsó kör felénél.
Ismét leírom: véleményem szerint nem jól van megírva a benzin szimuláció a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okos Otthon / Smart Home
- Mobil flották
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech momo racing
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest