Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
MC HOBO
üzenetére
nem sokan dicsérik

hétvégén toltam a 11 et online és nagyon komolyakat csatáztunk
A 12 öt kipróbáltam és kontrolerel jobb időket mentem mint G27 el ez szerintem sokat elárul ,hogy hogyan van megírva a játék . Van az aszfalton 2m széles sáv ahol van viszonylagos tapadás és szerény véleményem szerint az sem az ideális íven van
de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .
Szóval én nem vettem meg és nem is fogom megvenni maradok a jó kis 11 nél és azzal megegyetek .
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de ha lemész róla akkor esélytelen a kanyarodás ,és ami még borzasztóbb ebben a dologban ,hogy vágnod kell a tapadás miatt a kanyarokat .A másik fele a rengeteg hiba ami a mentéseket és hasonló dolgokat érinti ,hogy szartak rá,hogy normálisan megírt játék legyen . Egyetlenegy dolog van benne ami szerintem jól sikerült az pedig a pilótafülke nézet és még talán az autók hangja .