Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
steve1975
üzenetére
Egyáltalán nem kell szégyellni, és nem csak tökéletes köröket/versenyeket szabad feltenni, de az ittenieket a verseny érdekli, szép előzések, harcok, nem az, hogy bóklásznak a pályán. F1 2010-ben én is bóklásztam, váltani nem tudtam, de gyakoroltam és miután már szépen végig tudtam menni, akkor osztottam meg pár vidit.
Engem spec nem zavar, hogy felkerült, nem tartott senki pisztolyt a fejünk mellett, hogy végig kell nézni. Én csak a "mindenki elsőre tökéletes kört megy"-es hsz-re reagáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest