Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
"Azt meg meg se említsem, hogy azon kívül, hogy próbál valós fizikai effekteket szimulálni ami mondjuk plusz pont oda, minden másban egy rakat kaki.." Azért ez így nem állja a helyét.
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Villanyszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Netflix
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 extreme
- Asus tuf gaming f15 (fx507zc4-hn138)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Lefosom a bokám én is a Codemasters féle grafikától, mert szép.
De azért ez az F1 játék messze van attól, amit én szerettem a GP sorozatban például. Szal szép, de közel sem lett olyan szimes mint vártam én is. Jó játék, de ne add be, hogy az rfactornál jobb szimulátor, mert csak kinevetnek sokan.
Talán majd valamilyen 3th party kiegészítővel azzá tehető. És akkor ez lesz a jelenlegi legjobb.