Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
De a Host-ot meg olyat csinálunk amilyet kedvünk tartja.
De szerintem KB ez lesz:
-14-20 kör
- 2 kötelező kerékcsere
- dinamikus időjárás (Megegyezés után persze lehet csak ilyen vagy csak olyan is)
- törés on
- segítségek ki
- forced head camÉn ezt a verziót látom így előre jónak.
Hogy lehet e 14-20 vagy akárhány körösre állítani az még kérdés de a többit tuti lehet variálni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik.

De én bízom benne, nem lesz ezzel gond.

Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.

Az adja majd az igazi feelinget.
De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.

-
dugojancsi
tag
miután Schumi visszavonult és a Ferrarihoz szerződött Kimi, én is neki szurkoltam

érdekes, mert a mekiben nem kedveltem, nem is csoda: rivális csapatban volt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jövőre visszatér, állítólag a Renaulthoz, jobban örülnék ha Massa helyére jönne a Ferrariba. Alonso - Kimi páros pikáns lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Oled // Számal // Garancia //
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy kö****** voltak
.A gépigény meg szeritenm elég lesz.

De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)