- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
Bocsika, nemton miért rakja be 2x, majd megkérdezek vki nagyon hozzáértőt...Jut eszembe, ha már lecserélem, olyat szeretnék, ami SATA és PCI-E csatis. Help plz

-
Ptech
addikt
Bocsika, nemton miért rakja be 2x, majd megkérdezek vki nagyon hozzáértőt...Jut eszembe, ha már lecserélem, olyat szeretnék, ami SATA és PCI-E csatis. Help plz

-
Ptech
addikt
Bocsika, nemtom mért rakja be 2x, majd megkérdezek vki nagyon hozzáértőt...Jut eszembe, ha már cserélek, akkor olyat szeretnék, amin SATA és PCI-E csati is van. Help plz.

-
Ptech
addikt
Bocsika, nemtom mért rakja be 2x, majd megkérdezek vki nagyon hozzáértőt...Jut eszembe, ha már cserélek, akkor olyat szeretnék, amin SATA és PCI-E csati is van. Help plz.

-
Ptech
addikt
Üdv!
Hűha, jól +ilyedtem a tápommal 1ütt.
Én is kodegennyt használok (300W), ezzel a konfiggal: Chaintech S865PE, 2.8 Northwood, 2*256 PQI, 80 GB Samsung, C3C 9600 Radeon, Samsung CDRW/DVD, SB Live. 1kis tuningon gondolkodok, így beszerzek 1ilyet: Bővebben: link Durva, hogy a 3*12cm-es radis, Antarctica blokkos Asetekkel +egyezően teljesít:Bővebben: link

. De a táppal akkor súlyos gondjaim lennének, ha próbálkoznék OC-val. Vki tud vmi ár/érték arányban optimális tápot ajánlani?? Thx előre is
-
Ptech
addikt
Üdv!
Hűha, jól +ilyedtem a tápommal 1ütt.
Én is kodegennyt használok (300W), ezzel a konfiggal: Chaintech S865PE, 2.8 Northwood, 2*256 PQI, 80 GB Samsung, C3C 9600 Radeon, Samsung CDRW/DVD, SB Live. 1kis tuningon gondolkodok, így beszerzek 1ilyet: Bővebben: link Durva, hogy a 3*12cm-es radis, Antarctica blokkos Asetekkel +egyezően teljesít:Bővebben: link

. De a táppal akkor súlyos gondjaim lennének, ha próbálkoznék OC-val. Vki tud vmi ár/érték arányban optimális tápot ajánlani?? Thx előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is kodegennyt használok (300W), ezzel a konfiggal: Chaintech S865PE, 2.8 Northwood, 2*256 PQI, 80 GB Samsung, C3C 9600 Radeon, Samsung CDRW/DVD, SB Live. 1kis tuningon gondolkodok, így beszerzek 1ilyet: