- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
Nem a legjobb, de legalább nem durran, mint a mercury. ja és a 350W-os és a 400W-os között csak a martrica különbözik. PH! teszt van.
-
_bala_
csendes tag
heló!
Nekem is codegen tápom van és a minap olyat hallottam hogy ezek olcsók de cserébe megbízhatatlanok, és a gép egyéb hardvereit (alaplap,CPU) is tönkretehetik ha meghibásodnak. Ezektől mennyire kell félni? Vegyek mihamarabb egy jobb tápot? Milyet?
Ráadásul néha furán is viselkedik, mert magától bekapcsol időnként + kikapcsolt állapotban égett a billentyűzet egyik ledje.
A hozzászólásokat előre is köszi! -
Na az előbb egy topicban olvastam ,hogy egy srácnak újraindul a gépe indőnként és mondta ,hogy nézze meg a fesz értékeket. na mármost nekem is ilyen a tápom. ez már a 2. codegen tápom. az előző 3 hónapig bírta és most ez már egy éve megy. de megnéztem a fesz értékeket és hát ugrálnak 0.1 _ 0.01 értéken a mérés szerint. de a vcore a vbat és a vddq az betonstabi laz odaírt értékeken. na akkor ez mst egészséges nekem vagy nem
(u.i.: bocs az új topicért de ilyet nem találtam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(u.i.: bocs az új topicért de ilyet nem találtam.)