- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Frigo
őstag
Ha a táp miatt valami elszál a gépemből és arra van gari ,akkoir azt lehet érvényesíteni :F
-
dzsoni
senior tag
Tavaly nyáron nekem egy 400-as codegen táp elvitt két db 120-as vinyót... Lett helyette chieftec
-
Frigo
őstag
Én tavaly nyáron vettem egy Codegen szerver házat ami tartalmazott egy 400-as PFC-s tápot ,eddig kifogástalanul megy a konfigom .Pedig időközben volt egy nagyobb felújitás a házon belül majdnem mindent kicseréltem karácsonykor.És ahoz képest ,hogy egész nagy erőmű zabáló konfigott raktam bele még így is bírja .De biztos ami biztos alapon inkább kicsrélem nem soká valami olcsóbb de biztonságosabb tápra ,mondjuk egy Azonára.
-
dante3
addikt
Nekem 1.5 évig ment és nem sz@rt be,de le kellett cserélnem mert a 300-as nem bírta el az új videokarimat!!
-
Sárpac
nagyúr
Inkább 400ast vegyél, ha jót akarsz magadnak !
-
maross
nagyúr
utobbi idoben (2-3ev) codegen gagyi tapokat gyart. enyem mar ketszer halt be, tokujan vettem boltbol (1. 11honap, 2. 6honap, most a 3.at nyuvom mar vagy 8honapja). szerencsem volt, mert rendesek voltak, es szo nelkul kicsereltek, pedig a garipapirt is elhagytam :D. nem termelt ki semmit a gepbol. ha tudsz, vegyel jobbat.
-
LLKobe
veterán
De csak erre van pézem:DD
-
LLKobe
veterán
Csak azért mert hallottam már jót is, rosszat is róla.....
-
LLKobe
veterán
Szal lehet hogy veszek egy Codegen 300W-os tápot.
Mit gondoltok nem öli meg a gépem?
Mennyire megbízhatóak ezek?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged