Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmmm, érdekes. Nekem nem csinálja. Havernál is ugyanilyen van a cégnél, direkt bevittem a notimat, hogy megnézzem, hogy nála fel tudok-e csatlakozni, és már a kocsiban volt netem, az ajtó előtt
Utána gyorsan le is tiltottam a wlant nála, mert neki nincs, ami használná. De ott sem bontott, míg ott voltam, kb. fél órát. De nálam minden nap megy mióta megvettem, és még egyszer sem bontott.
Titkosítás hogy van beállítva? Lehet, hogy az a gondja...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- PRÉMIUM GAMER / STREAMER / MUNKAÁLLOMÁS SETUP ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána gyorsan le is tiltottam a wlant nála, mert neki nincs, ami használná. De ott sem bontott, míg ott voltam, kb. fél órát. De nálam minden nap megy mióta megvettem, és még egyszer sem bontott.