Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BuG_
csendes tag
Sziasztok!
Jó sok idő eltelt már és az anno választott Notebookunkkal sem bánt kegyesen az idő. (legalább is az enyémmel nem
) A minap az egyik fiókban megtaláltam a notim és úgy döntöttem megpróbálok újra életet lehelni bele. Ezért próbálom felkeresni azokat akik alkatrészként el szerették volna adni a gépüket.
Én többször elvittem szervízbe annak idején és bár mindig működőképesen hoztam vissza valami sosem stimmelt vele. Mikor az aksija elszállt azt mondták vegyek újat, mert tuti az a hiba, de 3 napi tesztelés alatt nem voltak képesek beletenni egy másik aksit. Amikor megvettem én az újat, meglepődve tapasztaltam, hogy ez sem töltődik. Ekkor döbbentem rá, hogy valószínűleg az alaplap a hibás. Szóval ha valakinek lenne még elfekvőben alaplap, vagy mondjuk egy épségben lévő "gépház" és baráti áron megválna tőle, az kérem jelezze!
E-mail címem: neltarion.mage[kukac]gmail.comKöszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Apple Mac Studio M4 Max és Studio Display
- Gamer PC eladó! Ryzen 7 5700x3D + RX 9070 XT
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) A minap az egyik fiókban megtaláltam a notim és úgy döntöttem megpróbálok újra életet lehelni bele. Ezért próbálom felkeresni azokat akik alkatrészként el szerették volna adni a gépüket.