Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaYDaN
tag
Igazából minden ilyen típusú ingyenes játékban abba az irányba mennek, hogy hogyan lehet minél több pénzt kiszedni belőle. De valóban itt is elég látványosan annyi olyan plusz kiegészítő cuccot raktak bele a játékba, ami csak azt hivatott, hogy költsél rá. S itt most nem csak az emote, banner és tower skinekre gondolok, hanem a különböző magic item dolgokra. Amiket mindig azt hiszem, hogy nem tudják fokozni, de mindig kiderül, hogy igen.
Én bevallom, hogy örülnék, ha egy kicsit a core gameplaybe nyúlnának már bele. Persze tudom, hogy sokan nem biztos, hogy örülnének. De jó volna egy kis változás már. Ez a card evolution sem az igazi. Kíváncsi vagyok mennyre fogják használni. Meg mire majd mindegyik kártyának lesz ilyen módja, az több év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest