Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikromanus

veterán

válasz #75376384 #928 üzenetére

Biztos... csak nem magyar. A Civilization Wikia is nagyon jó és összeszedett. Stratégiákra, meg témákat kitárgyalni meg ott van a Civfanatics.

Magyarítás: Az alapjátékot szépen és összeszedetten megcsinálták. A magyaritasok.hu-n el is érhető. A pathcek és DLC-k csúsztak volna több hetet, vagy hónapot. Lett volna rá lelkes ember aki akart volna vele foglalkozni, csak vétett 1-2 béna hibát a fordításban és az eredeti fordító emiatt nem akart közösködni vele. Utána páran betársultunk fordítani, erre "ránk bízta" az egészet. (Azaz elege lett és hagyjuk őt békén kb ezután a Civ5-tel) Rövid távon lett fordítás, hosszútávon lehet jobb lett volna 1-2 hónap csúszás. Lassan ahogy leüllepedett a játék egyre ritkásabb lett a frissítés, kopott a fordító/segítő gárda. Az első extra civek és patchekhez megvolt a módosított magyarítás (telepítős-programos is). Talán a G&K körül fulladt ki a móka. Nem tudom azóta van-e frissebb. Talán amit linkeltek itt előttem... Azért picit sajnálom, hogy türelmetlen voltam és elriasztottam az eredeti, lassabb, de kitartóbb fordítót... Bár az "csapatmunka" volt.

Új hozzászólás Aktív témák