Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fényhozó
tag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem értem mit kínozzátok itt magatokat, ilyen magas szinteken, ott már úgyis szétcsalja az agyát a gép, akkor abban meg mi a pláne?

Én maximum prince fokozaton szoktam tolni, vagy egyel lejjebb.
Én nem szeretem a "visszatöltögetős, csalós cheatet" sőt úgy általában semmilyen chetet.
Ahogy "isten" megteremtette, legfeljebb az elején annyi cheatet engedek meg magamnak, hogy worldbuilderben megnézem hogy van-e minden létfontosságú nyersanyag a közelemben,(réz,vas,ló stb...) és ha nincs valamelyik, akkor azt rakok be, de kis nehezítésképpen egy kicsit távolabb magamtól, hogy ha az ellen veszi bortokba hamarabb, akkor legyen miért harcolnunk.
A játék közben már nincs belenyúlás, az szent dolog nálam. Életemben egyszer folyamodtam olyan cheathez hogy a rohadék németek szép sorjában a középkorra meghódítottak, vazalussá tettek szinte mindenkit körülöttem, akit meg nem az meg gyáván lapított a kis 2-3 városa falai mögött, hiába fordultam könyörgésemmel a még "életben maradt" népek felé, elutasították hogy összefogjunk a németek ellen, így magamra maradtam, és persze hogy betámadott a hatalmas német civilizáció, zászlajára tűzve hogy engem is a vazallusai közé soroljon.
Hosszú, hosszú körökön át hősiesen küzdöttem a túlerő ellen, városaim nagyüzemben ontották a katonákat, de nem sok esélyem volt. Kezdtem nagyon visszaszorulni, és mikor kezdtek beérkezni a csatlós államainak hadseregei is, és egyesült erővel rohantak rám már tudtam nem sok esélyem van...Pár kör, és végem.
Sokáig ültem a gép előtt, és tűnődtem, mitévő legyek. Megszegve elveimet, nyúljak csaláshoz, vagy kezdjek új játékot?
Nos az előbbi mellett döntöttem, CTRL+W és már pakoltam is be a városaimba a sok csalással szerzett katonaságot, nehéz szívvel.
Vagy 30-40 kardos, baltás, buzogányos, és vagy 20-30 katapult mellé még bepakoltam egy szép számú lovassereget is. Na ezekkel már sikerült felvennem a harcot velük. Visszafoglaltam a saját városaimat, meg még vagy + 2-3 népet kiszabadítottam a németek igája alól. De a szájízem már nem volt az igazi a játékkal kapcsolatban...
Elvégre nem a saját erőfeszítéseimnek köszönhetően győzedelmeskedtem, hanem csak a csalás jóvoltából.
Elvittem még kb az ipari forradalomig azt a gámét, azt hagytam is.
Azóta inkább egyfajta "világ csendőre" szerepet szoktam betölteni a játékaimban, nagy hadsereget tartok fenn, figyelemmel kísérem az ellenfél hódításait, és amint valamelyik elkezd túlzottan megerősödni, akkor bekapcsolódom az ellene irányuló háborúba, vagy csak az ellenfeleit támogatom pénzzel, technológiával, haderővel.
Sosem igázom le 100%-ig egyik népet sem, inkább vazallusommá teszem., de úgy hogy hasznát is vegyem, ezért a lehető leghamarabb szoktam kapitulációra bírni őket, mert ha csak 2-3 várost hagyok nekik, akkor nem lesznek elég erősek, ha háborúba keveredem valakivel, és semmi hasznukat nem veszem, mert hadat üzennek ugyan az ellenségemnek, de egy árva katonával nem támogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest