- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruby88
csendes tag
Teljesen kezdő hálózatosként megéri megtanulni programozni pythonban (hálózatot)? Vagy csak L3-as szinten van értelme?
Egyébként nem a nulláról indulok, mert Javában tudok (annyira, mint amennyi elég volt az 5ös szakmai érettségihez, szóval csak alap, de legalább van valamennyi közöm a programozáshoz)
-
ruby88
csendes tag
ahol nem csak*
-
ruby88
csendes tag
Ez egy régebbi hozzászólás, de ennyire rossz lenne a 2nd line supportos munka? Légyszi letudjátok írni, hogy miből áll egy átlagos napja egy ilyen szakembernek? Vannak ilyen monitorozó programok, azokat kell figyelni folyton és ha van valami hiba, akkor el kell hárítani? Pont most jelentkeztem ilyen állásra
-
ruby88
csendes tag
Ha van itt olyan, aki hálózat mérnökként vagy hasonló pózícióban dolgozik a Vodafonenál, tudna írni nekem privátot, kérem?
-
-
ruby88
csendes tag
Értem. Láttam sokan dolgoznak a BT-nél. Oda van esélyem bekerülni érettségi után, erős angol nyelvtudással? Például Service Support Engineernek. Jelenleg rendszerüzemeltető OKJ-t tanulok középiskolában. A Cisco Networking Academy programban van benne az iskola. Plussz CBT Nuggetsből, hasonlókból is tanulok.
-
ruby88
csendes tag
Ezek a teszt kérdések, amik vannak a learncisco.net-en, a CCNA vizsgához, azok azok, amik a vizsgán előfordulhatnak?
-
ruby88
csendes tag
Köszi a válaszod! Írtam egy privát üzenetet.
-
ruby88
csendes tag
Köszi szépen a válaszod.
-
ruby88
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hol kezdjem el a karrieremet, miután leérettségiztem és megszereztem a rendszerüzemeltető OKJ-mat? CCNA Introduction to networks-ot csináljuk jelenleg az iskolában, szóval itt szerzek némi tudást a hálózatokról, emelett Jeremy Cioara CCNA-s videóit nézem (valahol azt olvastam, hogy talán jobb lenne mást nézni, mert ez viszonylag régi, de nekem ez tetszik). Szóval tudtok jó munkahelyet ajánlani majd? Menjek valami multihoz helpdeskesnek, vagy hogy kezdjem el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged