- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
McSzaby #5843 üzenetére
Köszi! Neked isCecoGee!
Azért kérdeztem, hogy van-e értelme, mert nem olcsó a tanfolyam, meg a vizsga sem, viszont jó lenne egy használható szakma és ezt munka mellett is tudnám csinálni. Sajna sehol nem találtam levelezős képzést.
Az it essential után mennék lehet tovább, viszont ez meg kellene, mert informatika terén csak annyit tudok, ami rámragadt egyszri home userként
-
zolee0307
őstag
Erre vki: [link]
Előre is köszi!
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok, hogy lehet az informatika fel kellene elmozdulni munka szempontjából. Most indulna egy Cisco Akadémiás IT Essential képzés, amira gondoltam jelentkeznék (csak az alapoktól kellene kezdeni), főleg mivel nem találtam levelezőn sem alapképzést, sem felsőfokú szakképzést.
Viszont nem tudom érdeme-e elvégezni, illetve letenni a vizsgát (Comptia A+), a munakerőpiacon mennyire használható ez, illetve a többi CCNA Exploration, CCNA Security képzés?
Mennyibe kerül egy vizsga, hol lehet levizsgázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest