Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
válasz
McSzaby
üzenetére
Köszi! Neked isCecoGee!
Azért kérdeztem, hogy van-e értelme, mert nem olcsó a tanfolyam, meg a vizsga sem, viszont jó lenne egy használható szakma és ezt munka mellett is tudnám csinálni. Sajna sehol nem találtam levelezős képzést.
Az it essential után mennék lehet tovább, viszont ez meg kellene, mert informatika terén csak annyit tudok, ami rámragadt egyszri home userként
-
zolee0307
őstag
Erre vki: [link]
Előre is köszi!
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Gondolkozok, hogy lehet az informatika fel kellene elmozdulni munka szempontjából. Most indulna egy Cisco Akadémiás IT Essential képzés, amira gondoltam jelentkeznék (csak az alapoktól kellene kezdeni), főleg mivel nem találtam levelezőn sem alapképzést, sem felsőfokú szakképzést.
Viszont nem tudom érdeme-e elvégezni, illetve letenni a vizsgát (Comptia A+), a munakerőpiacon mennyire használható ez, illetve a többi CCNA Exploration, CCNA Security képzés?
Mennyibe kerül egy vizsga, hol lehet levizsgázni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- sziku69: Szólánc.
- DUNE médialejátszók topicja
- Villanyszerelés
- Hővezető paszták
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FecoGee
crok