Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akiii
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Kurzus felesleges CCNAhoz, packet tracerezz vagy vegyel ebayrol egy lowcost routert switchet hogy mikent is nez ki a cisco cli. Egyedul CCIE bootcampben latok fantaziat meg nehany specifikus tréningben. CCNAtol ne vard a megvaltast mert csak egy alap felkeszultseget ad, hogy mi is a kulonbseg a switch es a router között kb de kezdesnek jo, viszont kurzus szinten ne adj ki rá pénzt ha csak nemtudod elszamolni valahogy.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Figyelj, most milyen választ vársz? Akit ismerek CCNP szintű tudással, mind talált állást.
-
tronic
tag
válasz
attila199207
üzenetére
Megkérdezhetem, h miért értékeled az 1 év egyetemet fölöslegesnek? Anno mikor elkezdtem a vegyészképzést, kellett vagy 3 év mire kikristályosodott, hogy merre is tovább.... Lehet, hogy most máshogy értékeled ill. máshogy látod, de ha az esély már adott, ne dobd el ilyen hama. Persze mindezt az alapján írom, hogy nem tudom mi van a háttérben és lehet emiatt fullra mellé is "lövök"...
Továbbá egy szolid nyelv(angol)tudással mind privát, mind szakmailag csak jól tudsz járni.
btw, Kis kitartással suli mellett is abszolválható a CCNA. Lehet nem 4 hónap alatt, de járható!

-
válasz
attila199207
üzenetére
A munka nehéz kérdés. Sehol nem fogják azt mondani, hogy "OK uram, van CCNA-ja, fel van véve", mert lassan mindenkinek van. Ez egyfajta alap, ami nélkül javarészt szóba sem állnak veled, legalábbis én másfél éve még ezt tapasztaltam.
-
válasz
attila199207
üzenetére
Én egy évig készültem CCNA-ra önerőből, de nagyon lightosan, szóval 4 hónap alatt odafigyeléssel még önerőből is meglehet, kurzussal meg végképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kuponkunyeráló
- Bestbuy játékok
- Milyen alaplapot vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

FecoGee
crok