Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi?

Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3
Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van
Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolni
Egyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van

ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magam
Tudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Raspberry Pi
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Gyúrósok ide!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Egyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van
Tudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl. 
FecoGee
crok