- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Az új topológiát még nem próbáltam, majd kipróbálom. Annyi csak, hogy megnyitom az első topit, amit sose mentek el, vagy felülírom az előző untitledet, vagy cancel, oszt' kész, törlöm és új ASA-t húzok be és ennyi?
Mivel te nem az 1.3.3-at használod, így nem neked szól, hanem mindenki másnak: az 1.3.3-ban olyan is van, hogyha túl gyorsan húzol be két routert (nálam 3725), akkor elcrashel a GNS3
Lehetne nyilván venni ASA-t is, de ez a szimuláció még mindig olcsóbb meg én szeretek egérrel kábelezni, és ezzel elfogadom, hogy úgy sz.r, ahogy van
Amúgy mostanában nem haladtam az anyaggal, lefoglalt az otthoni Cisco router ZBF konfigja, ami már prímán működik, szóval azt a részt nem nagyon kell majd gyakorolniEgyelőre még mindig csak a könyv elején járok, túl izgi téma nincs, a CCP volt az utolsó fejezet, de azt is csak kipróbáltam és meggyőződtem, hogy pont arra nem jó, amire van
ASDM-nél még nem járok, meg úgy általában az ASA-knál, még csak általános security. Majd meglátjuk, mi lesz, nincs kitűzött cél, hogy meddigre legyen meg a vizsga...így viszont marhára nem is hajtom magamTudom, hogy nem verseny, de ebben is megelőzöl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Eladó ez a jóféle kis Synology DS223j
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged