- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
Cyber_Bird #15911 üzenetére
Szia!
Nekem megvan a könyv, nemsoká a végére érek, viszont számomra olyan "mindenből egy kicsit" érzést ad. Való igaz, több témakört foglal magába, viszont mélyebben nem igazán érzem, hogy belemegy. Bár így is tudott számomra újat mutatni (pl. DMVPN, GETVPN, FlexVPN), mégsem érzem úgy, hogy ebből a könyvből fogom ezeket megtanulni. Jó, arról is szó esik a könyvben, hogy az SCOR nem arról fog szólni, hogy bit szinten bemutatja az összes technológiát, konfigolás keményen meg debug. Ez majd a concentration könyvek dolga lesz, ha minden igaz. Viszont a témakörökből azt lehet kivenni, hogy "csak" CLI-n keresztül konfigolni az ASA-t már nem nagyon lesz elég.
Ha több infó kell, pl. PKI, ASA, VPN technológiák terén, akkor szerintem érdemes átnézni a CCNA Security 640-554, CCNP Security VPN 642-648, CCNP Security FIREWALL 642-618 és CCNP Security SIMOS 300-209 könyveket, videókat is.
Nekem február közepén jár le a CCNP-m, én is ezzel tervezem újítani és majd ha kijön az új VPN könyv, akkor mellé egy concentration vizsga, hogy meglegyen a CCNP Security is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Yettel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Borderlands 4
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest