- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
Cyber_Bird #15911 üzenetére
Szia!
Nekem megvan a könyv, nemsoká a végére érek, viszont számomra olyan "mindenből egy kicsit" érzést ad. Való igaz, több témakört foglal magába, viszont mélyebben nem igazán érzem, hogy belemegy. Bár így is tudott számomra újat mutatni (pl. DMVPN, GETVPN, FlexVPN), mégsem érzem úgy, hogy ebből a könyvből fogom ezeket megtanulni. Jó, arról is szó esik a könyvben, hogy az SCOR nem arról fog szólni, hogy bit szinten bemutatja az összes technológiát, konfigolás keményen meg debug. Ez majd a concentration könyvek dolga lesz, ha minden igaz. Viszont a témakörökből azt lehet kivenni, hogy "csak" CLI-n keresztül konfigolni az ASA-t már nem nagyon lesz elég.
Ha több infó kell, pl. PKI, ASA, VPN technológiák terén, akkor szerintem érdemes átnézni a CCNA Security 640-554, CCNP Security VPN 642-648, CCNP Security FIREWALL 642-618 és CCNP Security SIMOS 300-209 könyveket, videókat is.
Nekem február közepén jár le a CCNP-m, én is ezzel tervezem újítani és majd ha kijön az új VPN könyv, akkor mellé egy concentration vizsga, hogy meglegyen a CCNP Security is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Spórolós topik
- Windows 11
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Gainward 1660Ti 6GB Csavarmatricás / Beszámítás OK!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest