- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
suomalainen #15617 üzenetére
Valóban "enyém" a reread-es story. Szóval engem nem kell meggyőzni mennyire lehet bug-os az IOU, mennyire lehet bízni a script-es javításban.
Annyiban izgalmas a dolog, hogy reread-et csak akkor kérhetsz, ha reread nélküli eredményed is közel van a sikerhez. 1000 dolcsi, amit csak akkor kapsz vissza, ha eredményes a reread (vagyis sikeres a vizsgád). Szóval nem kevés kockázat.
De pont ez is afelé mutat, hogy a vizsga letétele nem kevés áldozatot kíván (és ebből szerintem az anyagi a legkisebb áldozat) ezért sem értem a "kecskepásztoros" kijelentésed. -
FecoGee
Topikgazda
válasz
suomalainen #15617 üzenetére
volt egy CCIE Webinar pár hónapja az új verzió kapcsán. Hangzottak el érdekes dolgok. Állítólag alap dolgokat fognak kérni az SD dolgok kapcsán, illetve alap scripteket stb. Mert kimondott tény hogy ez nekik is új irány. Én erre nagyon kíváncsi vagyok. Holnaptól nyitva a brüsszeli labor, Beijing már 1-je óta nyitva van. Jöhetne már valami tapasztalat és beszámoló
Az újraszámolós sztory soma314-é (én úgy emlékszem legalábbis), és az volt a pletyka anno hogy a reread 1%-ban sikeres, a többi esetben kidobott pénz. De ki tudja, mi a valóság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- DUNE médialejátszók topicja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ZIDOO médialejátszók
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest