- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
rihovszky #15492 üzenetére
Ez mondjuk a masik, ami bosszant.
Mi a francnak varjak el, hogy bemenjek egy ilyen pozira az irodaba, amikor az eszkoz amit konfigolok ugyis tobb ezer kilometerre van tolem.Az a 30 km amennyire lakok az irodatol, mar nem oszt nem szoroz
Mondjuk nalunk szerencsere most egy darabig meg full HO van a covid helyzet miatt, de oszinten... sokkal produktivabb vagyok igy, hogy nincs open floor office...
Heti vagy 2 heti 1 nap, egy kozos kajalasra/ meg kavezasra a csapattal boven eleg lenne.
------------------------
Egyebkent sajat tapasztalatbol, tudom ajanlani a kisebb cegeket is, foleg fiatalon, mert rengeteg mindent megtanulsz, hiszen nincs mindenre dedikalt ember.Ami tudast itt szerezhetsz, az utana jol fog szolgalni egesz karriered alatt.
Mikor atmentem multihoz, nagyon meglepodtem, hogy sokan, -konfigosok ccnp-vel- sfp-t meg nem lattak eloben peldaul.
Szoval mas kornyezet, mas dolgokat tanulsz meg belole, es masok azok, amik kiegetnek benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged