Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Eleg szomoru, nekem elozo cegnel, volt kollega diploma nelkul lett CCIE.
Minek pazarolta volna az idejet diplomara, ha ennek tobb haszna volt?Masik kollegam szinten Brutto 1M felett keres diploma nelkul, CCNP kent, mert jo szakember.
Nekem ugyan van, de semmi szukseget nem erzem, minimalis dolgot hasznalok fel abbol, amit ott tanultam, es azokat is meg tudtam volna tanulni kulon is.
Szoval, a diploma azert kell egy networkosnek, mert sok a hulye HR-es, szerintem.
Minden nagy nemzetkozi multi allashirdetesehez az van kiirva, hogy diploma, vagy azzal egyenerteku tapasztalat/tudas. -
Yeffy
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Igazabol az egyetlen oka, hogy komolyabb halozati pozicional egyaltalan szoba johet valaki diploma nelkul, a munkaerohiany.
meg szerencse, h en nem csak ezt tapasztalom/hallom.
ismerek Architecht csavot, aki 15 ev alatt jutott el arra a szintre, egyetemnel, ITs diploma nelkul pl. meg jopar seniort, 10+ ev xpvel, diploma nelkul.ahogy en vallom/latnam: elony, de nem feltetel. bar nem vagyok erre ralato HR-es, de szakmai tapasztalattal sztem siman el lehet jutni arra a szintre, amire egy diplomas (korabban kerestem, nem is nagyon talaltam kifejezetten networking-orientalt kepzest, talan Londonban csak) persze, nem 2 ev alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FecoGee
crok