- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
FecoGee #13916 üzenetére
köszönöm
voltak ET-re vonatkozó kérdések. Ami az IoT-re vonatkozó volt, azt szerintem józan ésszel ki lehetett következtetni, elméleti jellegűek a Claud-ra, de érzésre nekem az volt, hogy a SDN-re volt a a több.Voltak "hülye" kérdések, aminek a szövegezése nem volt fair, mert például egy választ lehetett adni, míg két helyes válasz is volt. Itt én tippeltem "mire gondolhattak" alapon a két helyes válasz között.
Volt a szokásos trükkös kérdés típus is: azaz megadnak egy nagyon kis részletet majd válaszd ki a helyes választ a 3 helyes választ a hatból.Itt a referenciának megadott részlet, csak azért van, hogy pánikolj és a kérdés maga a definíció. Talán egy példával érthető lesz:
"Melyik 3 autó típus kerékrögzítő anyacsavarjai láthatóak a képen:
Ford
Henry Davidson
Opel
BMW
Bimota
Indian"Szintén szívatás, hogy drag and drop-nál nem feltétlenül az első passzoló kérdés kerül az adott helyre. Bocs a hülye autós példákért, de nem szeretném a vizsga szabályzatot megszegni) Szóval példa:
"párosítsad a bal oldali autókat a jobb oldali definíciókkal"
Mazda RX7 benzin üzemű
Mazda MX5 wankel motoros
BMW 320d diesel motoros
Subaru Forester boxermotoros"Itt ugye lehet a benzin üzeműre 3-at is ráhúzni, de csak a Mazda MX5 a jó megoldás, különben helytelen lenne a Wankel-re, illetve a boxerre húzott.
Ami engem rosszul érintett az a PfR témák. Benne van a listában, de az INE anyagok, amiből első sorban készültem nem tárgyalják. Találtam a youtube-on két INE-s videót a témában ( https://www.youtube.com/watch?v=2h3nTKpXacY https://www.youtube.com/watch?v=_cznkZKzVZE). Ezek nagyon jók, de az alapokig megy csak el.
Amitől én még lábrázást tudok kapni, az a telnet-re vonatkozó kérdések. Ahol én tudom csak irtanám a telnet-et.
Összehasonlítva a korábbi Cisco RS vizsgákkal nekem ez volt a legkevésbé szimpatikus. Talán, mert a korábbiakban mindben volt gyakorlati rész (labor, simlet). Nyilván az ellenszenvem abból is fakad, hogy meg kellett ismételnem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest