Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• soma314

tag

válasz FecoGee #13916 üzenetére

köszönöm
    voltak ET-re vonatkozó kérdések. Ami az IoT-re vonatkozó volt, azt szerintem józan ésszel ki lehetett következtetni, elméleti jellegűek a Claud-ra, de érzésre nekem az volt, hogy a SDN-re volt a a több.

Voltak "hülye" kérdések, aminek a szövegezése nem volt fair, mert például egy választ lehetett adni, míg két helyes válasz is volt. Itt én tippeltem "mire gondolhattak" alapon a két helyes válasz között.

Volt a szokásos trükkös kérdés típus is: azaz megadnak egy nagyon kis részletet majd válaszd ki a helyes választ a 3 helyes választ a hatból.Itt a referenciának megadott részlet, csak azért van, hogy pánikolj és a kérdés maga a definíció. Talán egy példával érthető lesz:

"Melyik 3 autó típus kerékrögzítő anyacsavarjai láthatóak a képen:

Ford
    Henry Davidson
    Opel
    BMW
    Bimota
    Indian"

Szintén szívatás, hogy drag and drop-nál nem feltétlenül az első passzoló kérdés kerül az adott helyre. Bocs a hülye autós példákért, de nem szeretném a vizsga szabályzatot megszegni) Szóval példa:

"párosítsad a bal oldali autókat a jobb oldali definíciókkal"

Mazda RX7 benzin üzemű
    Mazda MX5 wankel motoros
    BMW 320d diesel motoros
    Subaru Forester boxermotoros"

Itt ugye lehet a benzin üzeműre 3-at is ráhúzni, de csak a Mazda MX5 a jó megoldás, különben helytelen lenne a Wankel-re, illetve a boxerre húzott.

Ami engem rosszul érintett az a PfR témák. Benne van a listában, de az INE anyagok, amiből első sorban készültem nem tárgyalják. Találtam a youtube-on két INE-s videót a témában ( https://www.youtube.com/watch?v=2h3nTKpXacY https://www.youtube.com/watch?v=_cznkZKzVZE). Ezek nagyon jók, de az alapokig megy csak el.

Amitől én még lábrázást tudok kapni, az a telnet-re vonatkozó kérdések. Ahol én tudom csak irtanám a telnet-et.

Összehasonlítva a korábbi Cisco RS vizsgákkal nekem ez volt a legkevésbé szimpatikus. Talán, mert a korábbiakban mindben volt gyakorlati rész (labor, simlet). Nyilván az ellenszenvem abból is fakad, hogy meg kellett ismételnem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés