- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
Tudom hogy keresztkábel két gép közé kell. Csak most hirtelen nem találtam egyenesről képet.
De ha jobban megnézed amit te linkeltél ott
zöldfehérr / zöld / narancsfehér / kék /........
amit én ott
zöldfehérr / zöld / narancsfehér / barnafehér /........ a sorrend
100 megánál csak a zöld és narancs párok vannak használatban, gigabitnél viszont mind a négy pár.
-
Top cat
addikt
Igen én is ezeket a szinsorrendeket ismerem.
De van ahol azt írják a gigabit szabvány más sorrendet ír elő.
gigabit cross over
Ha megnézed amit linkeltem a connection 2 más sorrendű mint a 100 megánál. -
Top cat
addikt
Találtam én is egy ugyanolyan kábelt mint a régi. Ezen nincs törésgátló viszont bennevan mind a nyolc ér.
Biztos Kínai cuccok, mikor milyen kedvük van olyat gyártanak.Sejtettem, hogy a gigabites kapcsolat miatt van más színe a lednek csak kellet egy megerősítés.
Majd ennek a színsorrendnek ha lesz időm jobban utánna nézek, mert szinte ahány leírás annyi bekötési módot írnak.
-
Top cat
addikt
Cat 5-ös mind a kettő. De most, hogy lehúztam a törésgátlót róla a régibe csak négy ér van bekötve.
A 100 megának elég az is. Spórolnak már ezen isSzóval azt mondod a szinsorrend gigabit esetén is ugyanaz. Itt azt írják a gigabit cross over másmilyen mint a 100 megás. [link]
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes. Kábelt kellet cserélnem a routeren
és szokatlan dolgot művel a kapcsolat jelző led. Amikor a gép nincs bekapcsolva
sárgán világít mint eddig de ha a gép elindult átvált zöldre.Tudja valaki ezt miért csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest