- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Milyen tünetei vannak, ha a modem kimúlni készül? (Természetesen egy Cisco EPC3925-ről van szó.)
Azért kérdezem, mert az nemrég kínomban reseteltem, és csak sokára (20-30 perc) lett net és IP-TV, közben az analóg tévé ment rendesen. Elképzelhető, hogy ez már a közelgő vég jele azzal együtt, hogy nem akart beengedni? Persze az mástól is lehet. Az erre vonatkozó kérdéseim még állnak. -
C. s.
addikt
válasz
Gubek-Einste #4708 üzenetére
Köszi szépen!
Valami mást is megenged, csak már nem emlékszem, hogy mi volt az. Szeretnék resetelés nélkül bejutni a modembe, de kezd elszállni a remény.Íme a dolog háttere:
Sajnos a jelszóval és névvel, amire emlékszem, nem enged be. Hónapokkal ezelőtt megváltoztattam, mert az egyik ismerős félig viccesen célzott rá, hogy mekkora poén volna, ha a távolból megpiszkálhatná a modemet. Ezért eltökéltem, hogy megváltoztatom a nevet és a jelszót, de csak az egyiket engedte, és már nem emlékszem, melyik volt az és melyik maradt a régi. Ráadásul nem is engedélyezett mindenféle karaktert, talán a csillagot vagy a szóközt, de már arra sem emlékszem. A lényeg, hogy vagy nem korrigáltam megfelelően a papíron ezeket a változásokat vagy sikerült neki, így most nem tudok belépni. Szeretnék resetelés nélkül boldogulni, mert korábban nagyon megszenvedtem azzal, hogy átengedje az egyik programot.
Ezért kérdeztem azt a 2 dolgot, hátha rájöhetek.
Ha valahogy bejutott, hogyan gátolhatom meg legközelebb? Megbizonyosodhatom róla valahogyan, hogy ez történt-e vagy én hibáztam?Szerk.:
Azóta volt egy csomagváltás is a T-nél, "nagyobb" internet van, bővebb IP-TV. Nem tudom, a váltás valahogy bezavarhat-e. (Nem hinném.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED CFW + Extra Joy-Con + Extra Dokkoló + Hordtáska + Metroid Dread
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest