Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• C. s.

addikt

válasz Gubek-Einste #4708 üzenetére

Milyen tünetei vannak, ha a modem kimúlni készül? (Természetesen egy Cisco EPC3925-ről van szó.)
    Azért kérdezem, mert az nemrég kínomban reseteltem, és csak sokára (20-30 perc) lett net és IP-TV, közben az analóg tévé ment rendesen. Elképzelhető, hogy ez már a közelgő vég jele azzal együtt, hogy nem akart beengedni? Persze az mástól is lehet. Az erre vonatkozó kérdéseim még állnak.

• C. s.

addikt

válasz Gubek-Einste #4708 üzenetére

Köszi szépen!
    Valami mást is megenged, csak már nem emlékszem, hogy mi volt az. Szeretnék resetelés nélkül bejutni a modembe, de kezd elszállni a remény. :( Íme a dolog háttere:

Sajnos a jelszóval és névvel, amire emlékszem, nem enged be. Hónapokkal ezelőtt megváltoztattam, mert az egyik ismerős félig viccesen célzott rá, hogy mekkora poén volna, ha a távolból megpiszkálhatná a modemet. Ezért eltökéltem, hogy megváltoztatom a nevet és a jelszót, de csak az egyiket engedte, és már nem emlékszem, melyik volt az és melyik maradt a régi. Ráadásul nem is engedélyezett mindenféle karaktert, talán a csillagot vagy a szóközt, de már arra sem emlékszem. A lényeg, hogy vagy nem korrigáltam megfelelően a papíron ezeket a változásokat vagy sikerült neki, így most nem tudok belépni. Szeretnék resetelés nélkül boldogulni, mert korábban nagyon megszenvedtem azzal, hogy átengedje az egyik programot.

Ezért kérdeztem azt a 2 dolgot, hátha rájöhetek.
    Ha valahogy bejutott, hogyan gátolhatom meg legközelebb? Megbizonyosodhatom róla valahogyan, hogy ez történt-e vagy én hibáztam?

Szerk.:
    Azóta volt egy csomagváltás is a T-nél, "nagyobb" internet van, bővebb IP-TV. Nem tudom, a váltás valahogy bezavarhat-e. (Nem hinném.)

Új hozzászólás Aktív témák