Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esattila
csendes tag
válasz
üzenetére
"Amint látom a Comodo Internet Security Complete 2014 elég jó értékelést kapott."
Az értékelésről nem írtam, nevet nem találtam el, de a megjelenés időpontjában ( (#8395) esattila és (#8400) esattila ) számottevően nem is tévedtem. -
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
A top10review helyett inkább pc-s magazinok tesztjeit javasolom meg a Nagy vírusírtó topic-ot. Ha nincs tapasztalatod a Comodoval, és gond nélkül megy a K, akkor szerintem használd ki a hátralévő napokat belőle, már csak a support miatt is. (ha gond van tutsz nekik írni, és remélhetőleg segítenek) Comodo-nak az ingyenes terméke is nagyon jó egyébként, és teljes körü védelem, viszont kicsit olvasgatni kell hogy megtanuld használni. Ha lejárt a liszenszed akkor érdemes megint szétnézni, mert 115 nap sok idő, addig változhat sok minden, de jelenlegi állás szerint Comodo nagyszerü és ingyenes alternatíva lesz, ha hajlando vagy kicsit olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest