- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #6615 üzenetére
Nekem is x64 és ilyen gondjaim sose voltak CIS-el, nem lehet, hogy a szoftverkörnyezet zavarja? Friss Win esetén is előfordult?
-
blattida
nagyúr
válasz
Igen, tudom, hogy voltak/vannak gondjaid a cis frissítésével, alapvetően az 5.9-es megjelenése óta, bár azt már írtam korábban, hogy jelentős változások történtek/történnek náluk szerveroldalon, megint átalakul az adatbázis és annak kezelése, bekapcsolódnak egyéb szolgáltatások is a felhőn keresztül, stb, viszont ezek nem a 64 bites rendszerhez köthető változások, így furcsállom, már csak azért is, mert a fórumukon sem panaszkodnak ilyesmire.
Az nem lehet a kiváltó ok, hogy esetleg a fokozott védelmi mód engedélyezve van/volt a problémás rendszereken?
-
Fandango
veterán
válasz
Erdekes amit irsz, mert ilyen problemaval sosem talalkoztam, pedig mar eleg regota hasznalok win7 64bit alatt CISt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest