- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
válasz
ErosenZold #5671 üzenetére
Ugyanezt kapom én is itt a prohardveren.
Illetve pl. néhány oldalon - pl. a képfeltöltés.hu - meg TrojWare.HTML.Exploit.CodeBase.~Exec@226875254.
Nálatok is?
-
Krystal_s
addikt
válasz
ErosenZold #5671 üzenetére
szia, pont most akartam rákérdezni. nálam is jelez folyamatosan (amíg nem mellőztem) tuti ,hogy false.
vmi miatt a C:\Programfájlok\Mozilla Firefox\omni.jar-ban 2 fájlt kártevőnek érzékel.
plugins.html és a (cpov mappában ) a child.html-t.
a virustotal miért is ne most lenne túlterheltde a http://virusscan.jotti.org és a http://www.kaspersky.com/virusscanner oldalak szerint is tiszta, vmint MBAM szerint is ok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest