Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
hát már régen szóltam hozzá
most olyan gondom lenne a kis drágával h naponta kb 2x-3x az xp-s rendszeren ,ha megnyitok egy mappát ,amiben sok kép van és thumbnails - miniatűr nézet, akkor felugrik a cmdagent.exe procihasználata 80-100%-ra és kb fél percig minden lefagy, amíg az vmit leseget. elég zavaró
képnézegetőben szintén volt ilyen sok kis kép esetén...és néha filmek lejátszásánál is. azt hiszem az új CIS óta van ez, de lehet h mióta a mappa beállításokban bekapcsoltam h gyorsítótárazza a miniatűröket. ugyanis így nem dolgozik annyit az explorer.exe, gyorsabban betöltődnek a kis képek, és megszűnt a defense+ naplóban az a sok explorer.exe memória hozzáférés ,amit korábban már említettem.
nem tudom mit kéne kikapcsolnom, vagy átállítanom
semmi ötletem.
légyszi help !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Metal topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
most olyan gondom lenne a kis drágával h naponta kb 2x-3x az xp-s rendszeren ,ha megnyitok egy mappát ,amiben sok kép van és thumbnails - miniatűr nézet, akkor felugrik a cmdagent.exe procihasználata 80-100%-ra és kb fél percig minden lefagy, amíg az vmit leseget. elég zavaró
képnézegetőben szintén volt ilyen sok kis kép esetén...és néha filmek lejátszásánál is. azt hiszem az új CIS óta van ez, de lehet h mióta a mappa beállításokban bekapcsoltam h gyorsítótárazza a miniatűröket. ugyanis így nem dolgozik annyit az explorer.exe, gyorsabban betöltődnek a kis képek, és megszűnt a defense+ naplóban az a sok explorer.exe memória hozzáférés ,amit korábban már említettem.
semmi ötletem.