- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2504 üzenetére
ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ ÁLLJ !!!!
akkor ez a Leak test egy hatalmas átbaszás / már elnézést a kifejezésért / ..
Eddig is ha a defense + nál ha olyat engedtem be / amit pl elnéztem vagy akármi / akkor jött a kártevö most szintén ugyanez a helyzet ezek szerint..Nekem is sokat kérdezett a LEAK test alatt azt ÉN Balga azt hittem hogy olyan a teszt hogy engedélyezem mert kell a futtatásához...
Most nem azért a Comodo Fórumon sincs sehol leírva az hogy hogy is kell használni ezt a tesztet...Nem az lenne az evidenes hogy a LEAK test ben szereplö fenyegetéseket AUTOMATIKUSAN blokkolja ?????Miért nekem kell eldöntenem hogy most Igen avagy Nem ?????
Nem beszélve arról, hogy az USERT hamis biztonságérzetbe kergeti ..ugyanis azt hiszi, hogy tényleg védve van csak azt felejti el hogy ha ne adj isten véletlen vagy egyszerüen csak akkor és ott nem oda figyelt és nem a megfelelö választ nyomja akkor aztán huss vége az egésznek
Szemfényvesztésnek lettünk az áldozatai tisztelt uraim PC-s szemfényvesztésnek ujra..
Összegezve megint kiderült, hogy ÉN vagyok a hülye és nem a gyártó mert az Ö programj ajó csak megint benne hagyták az USER hibát ..DE akkor tök felesleges ez a teszt mert Usertöl függöen olyan eredményt hoz amilyen kedve van az usernek..tehát az eredmény megint nem valós/ szerintem /
-
blattida
nagyúr
válasz
A biztonsági házirenden belül kell izolált alkalmazásként kezelni a clt.exe-t. Defense+/Speciális/Számítógép biztonsági házirend/hozzáad
Eredetileg ezt nem kéne, de xp-n a négyes esetén a d+ nem kérdez rá a clt.exe-re, mikor futtatnád, így manuálisan kell hozzáadni ezt a szabályt.A heurisztika milyen szintre van állítva nálad?
-
Tosee
őstag
válasz
Akkor jól gondoltam, köszi a megerősítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest