- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Megint nekiálltam guglizni, és siker, legalábbis nálam:
https://www.reddit.com/r/ValorantTechSupport/comments/mhmtvy/psa_fix_game_silently_crashing_not_launching_with/ -
Cápa78
csendes tag
válasz
tuta1975 #11353 üzenetére
Üdv! Ugyanígy jártam én is. Egyelőre nem találtam megoldást. Tegnap szórakoztam vele megint egy sort, és elég érdekes tüneteket produkált: többször volt olyan, hogy kikapcsolgatva bizonyos Comodo összetevőket, elindult, de aztán ugyanazzal a beállítással pl. egy gép újraindítás után már nem. És később sem, hiába állítottam be ugyanúgy. Én sem látok semmit, amit blokkolna.
Ha találsz megoldást, légy szíves írd majd meg! Nekünk márc. 1. előtt nem volt fent a Valorant, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy akkor romlott-e el, de hogy most szar, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest