Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Semplar

őstag

válasz C. s. #10324 üzenetére

Ami az 5.12 -ből hiányzik, az a virtuális desktop, amit meg amúgy sem használnék, mert egyrészt régi P4 gépem van, másrészt a biztonságos vásárlás sem érint, mivel nálam sms kóddal kell visszaigazolni minden számlaműveletet és WEB -kártyát használok. Minden másban az 5.12 -es azonos tudású az újabb kiadásokkal egyenlőre (még a valkűrt be nem építik). Az új 10 -es és a CCAV nálam sajnos hangproblémát okoz egyenlőre. Profi tűzfalat pedig azért használok a windows tűzfal helyett, mert egyrészt tönkrement az előző tápom és valószínű adott egy pofont a portoknak is, mert azóta 6-7 portot nem tudok elrejteni (GRC teszt), másrészt véleményem szerint jobb egy "személyre" szabott tűzfal, mint csakúgy bízni az alapértelmezett automatizmusban.

https://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2

• Cs1csó

titán

válasz C. s. #10324 üzenetére

Szerintem mindig, mindenből érdemes a legfrissebbet használni (ne keverjük be ide a vállalati rendszereket vagy kényesebb szoftvereket hardvereket ahol a frissítés maga a kockázat.)
    (#10318) Semplar - hozzászólásából ahogy írta is "Egy kis retro. :)" nosztalgiát éreztem, nem gondoltam, hogy még használja is.

Ha valamiből a legfrissebb nem jó akkor érdemes visszatérni a korábbira és várni ha tartósan nem javul - a következő egy-két build - akkor pedig váltani valami helyettesítő termékre.

Pl. a 2011-es 2.2.1-es utorrent óta lejtmenet van de attól még nem fogok használni egy 6 éves klienst, már rég dobbantottam másikra.

Vagy aki még mindig a 2001-ben megjelent windows xp rabja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés